Telovadba

V okviru ribine telovadbe ponujamo kombinacijo funkcionalne vadbe (v telovadnici) in pilatesa (on-line). Telovadbo vodi trenerka Anja Koželj.

Pilates

Vadba je namenjena izboljševanju stabilnosti, moči jedra. Skozi pravilne gibalne vzorce bomo izboljševali moč globokih trebušnih mišic, kot tudi stabilizacijskih mišic sklepov (ramen, kolkov, kolen) in skozi gibanje izboljšali tudi prožnost mišic (gibljivost).

Primerno za začetnike v gibanju, saj se vadba izvaja v počasnem tempu in si jo vadeči zlahka prilagodi ter za vse tiste, ki želite izboljšati kakovost svojega gibanja in ojačati stabilizacijo. Večja stabilnost pripomore k gibanju brez bolečin, te se predvsem rade pojavljajo v spodnjem delu hrbtenice, kolenih, ramah.

Funkcionalna vadba

Vadba združuje elemente moči, vzdržljivosti in gibljivosti na nadaljevalni ravni. Intenzivnost vadbe je dokaj visoka, a si jo vadeči lahko prilagodi (in tako olajša), organizira se kot krožna ali obhodna vadba, ki kar najbolj pripomore k splošni fizični pripravljenosti.

Primerna za tiste, ki si želite intenzivnega treninga in tiste, ki si poleg plavalnega treninga želite dodati tudi suhi del vadbe.

Predznanje Ni potrebno
Cilj Izboljšanje moči, vzdržljivosti in gibljivosti
Lokacija Gimnazija Šiška, Zoom
Urnik
  • Torek
    • 19:00 - 20:00, funkcionalna vadba (gimnazija Šiška)
  • Sreda
    • 19:30 - 20:30, pilates online - termin je zaseden
  • Četrtek
    • 19:00 - 20:00, funkcionalna vadba (gimnazija Šiška)
Cena 1x tedensko: 45,00 € na mesec
2x tedensko: 60,00 € na mesec
Popust: 10 % za udeležence plavalnih programov.
Udeleženci Ribinih programov so člani društva in plačajo letno članarino 25 €.
Kontakt 031 742-782 (Barbara) ali info@riba-drustvo.si