Splošni pogoji in določila

Plavalna sezona

Računi

Vadnina se plačuje za tekoči mesec. Račun pošljemo po elektronski pošti 15. vsak mesec.

Članarina društvu se plača enkrat letno. Člani društva imajo določene ugodnosti pri naših poslovnih partnerjih. Članarina znaša:

Nadomeščanja

V primeru bolezni odsotnost sporočite v pisarno (info@riba-drustvo.si ali 031 742-782). Izgubljene ure lahko nadomeščate po predhodnem dogovoru, denarja ne vračamo.

Odjave

Odjave sprejemamo po e-pošti na naslov info@riba-drustvo.si. Zadnji dan, ko še upoštevamo odjavo za tekoči mesec, je 10. v mesecu. Če je le mogoče nas o prenehanju vadbe obvestite vsaj 14 dni prej. V nasprotnem primeru bomo račun vseeno poslali.

Rezervacije

Če veste, da daljši čas (mesec ali več) plavanja ne boste obiskovali zaradi počitnic, bolezni ali drugih okoliščin, vendar želite s plavanjem potem nadaljevati, si lahko rezervirate mesto v svoji skupini. Cena rezervacije je 50 % cene mesečne vadnine.

V primeru, da rezervacije ali odjave ne sporočite pravočasno (do 10. v mesecu), vam zaračunamo celotno vadnino za tekoči mesec, vaše mesto pa prepustimo prvemu iz čakalne vrste.

Popusti

Pri vpisu v katerikoli program veljajo naslednji popusti:

Poletni plavalni tečaji

Računi

Račun za poletni plavalni tečaj vam bomo poslali po e-pošti.

Popusti

Fotografiranje otrok

Ker želimo ohraniti lepe spomine na tečaj, bo dogajanje na tečajih spremljal fotograf, otroci pa bodo prejeli CD s fotografijami. Fotograf bo naredil več fotografij dogajanja in skupinsko fotografijo. V primeru, da se s tem ne strinjate, nam to prosimo sporočite prvi dan tečaja. V tem primeru otroka ne bomo slikali.

Odjave in vračilo denarja

Denarja za posamezne izgubljene dneve ne vračamo, razen v primeru bolezni z zdravniškim potrdilom. Vse izostanke zaradi bolezni lahko po predhodnem dogovoru (info@riba-drustvo.si) nadomestite v drugem terminu. Če se odločite, da možnosti nadomeščanja ne boste izkoristili, velja:

V primeru, da otroka ni na tečaj in nas o tem ne obvestite, morate račun poravnati v celoti.

Intenzivni plavalni tečaji in poletna rekreacija

Računi

Račun za tečaj vam bomo poslali po e-pošti.

Popusti

Odjave in vračilo denarja

Denarja za posamezne izgubljene dneve ne vračamo, razen v primeru bolezni z zdravniškim potrdilom. Vse izostanke zaradi bolezni lahko po predhodnem dogovoru (info@riba-drustvo.si) nadomestite v drugem terminu.

Varovanje in uporaba osebnih podatkov

Osebni podatki udeležencev posameznih programov oz. osebni podatki mladoletnih otrok (udeleženih v posameznih programih), se lahko uporabljajo ali obdelujejo za potrebe Športnega društva Riba v skladu s sprejetimi splošnimi akti društva.

Javno dostopni osebni podatki udeležencev posameznih programov oz. osebni podatki mladoletnih otrok (udeleženih v posameznih programih), ki po naravi, vsebini ali namenu ne posegajo v zasebnost posameznika (npr. fotografije, video ali zvočni posnetki dejavnosti in aktivnosti otrok na plavalnem tečaju, treningu, tekmovanju ter druge podobne aktivnosti), se lahko uporabljajo za objavo na spletnih straneh društva, v strokovnih člankih ali drugih javnih medijih.