Podrobne opise, urnike in prijave za poletne programe za poletje 2022 bomo na tej strani odprli po prvomajskih praznikih.

Ribino poletno plavanje za otroke

Ribine poletne plavalne tečaje za otroke organiziramo na letnem Kopališču Kodeljevo.

Otroci se bodo v prijetnem in animiranem okolju učili svojih prvih plavalnih zamahov, tisti, ki že plavajo, pa bodo v družbi ostalih plavalnih navdušencev izboljševali plavalno tehniko. Da bo učenje potekalo v kar se da sproščenem okolju, bomo poskrbeli za obilico pljuskanja, špricanja ter čofotanja.

Intenzivni plavalni tečaji

Enotedenski tečaji v popoldanskem času pod odstvom naših izkušenih učiteljev.

Celodnevno ali dopoldansko plavalno varstvo

Celodnevno ali dopoldansko plavalno varstvo z možnostjo jutranjega varstva in kosila na bazenu. Sproščeno počitniško preživljanje otrok v vodnem okolju.

Rekreativno plavanje

Namen poletne rekreacije za otroke in mladino je aktivno preživljanje počitniških dni na bazenu z učenjem pravilne plavalne tehnike, skokov in obratov ter zabavnimi igrami v vodi.

Ribino poletno plavanje za odrasle

V poletnih mesecih za odrasle plavalce in neplavalce organiziramo intenzivne plavalne tečaje ter vodeno rekreativno plavanje s pomočjo katerega boste lahko nabirali plavalno kondicijo in izboljševali svojo plavalno tehniko. Programi potekajo na bazenih Kodeljevo in Ilirija.