Zaradi obvladovanja epidemije COVID-19 usoda poletnih programov žal še ni znana. Morebitna vprašanja nam lahko zastavite na:

Ribino poletno plavanje za otroke

Ribine poletne plavalne tečaje za otroke organiziramo na letnem Kopališču Kodeljevo.

Otroci se bodo v prijetnem in animiranem okolju učili svojih prvih plavalnih zamahov, tisti, ki že plavajo, pa bodo v družbi ostalih plavalnih navdušencev izboljševali plavalno tehniko. Da bo učenje potekalo v kar se da sproščenem okolju, bomo poskrbeli za obilico pljuskanja, špricanja ter čofotanja.

Intenzivni plavalni tečaji

Enotedenski tečaji v popoldanskem času pod odstvom naših izkušenih učiteljev.

Več o tečaju in prijave »

Celodnevno ali dopoldansko plavalno varstvo

Celodnevno ali dopoldansko plavalno varstvo z možnostjo jutranjega varstva in kosila na bazenu. Sproščeno počitniško preživljanje otrok v vodnem okolju.

Več o programu in prijave »

Rekreativno plavanje

Namen poletne rekreacije za otroke in mladino je aktivno preživljanje počitniških dni na bazenu z učenjem pravilne plavalne tehnike, skokov in obratov ter zabavnimi igrami v vodi.

Več o programu in prijave »

Ribino poletno plavanje za odrasle

V poletnih mesecih za odrasle plavalce in neplavalce organiziramo intenzivne plavalne tečaje ter vodeno rekreativno plavanje s pomočjo katerega boste lahko nabirali plavalno kondicijo in izboljševali svojo plavalno tehniko. Programi potekajo na bazenih Kodeljevo in Ilirija.

Poletni intenzivni plavalni tečaji za odrasle »

Poletna jutranja in večerna rekreacija »