Odprto zimsko veteransko prvenstvo Slovenije v plavanju 2019

Propositions in English

Kdaj: nedelja 24. marec 2019 ob 11.00 uri

Organizator: ŠD Riba v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana, Športno zvezo Ljubljane in Plavalno zvezo Slovenije

Prizorišče: Bazen Tivoli, Celovška 25, Ljubljana, 25 metrski bazen

Merjenje: elektronsko

Prijave: na tej strani do vključno četrtka 21. marca 2019.

Dodatne informacije dobiš na info@riba-drustvo.si ali 031 742-782 (Barbara).

Urnik

9:30 – 10:00 potrditev prijav in plačilo štartnine
10:00 – 10:45 razplavanje in Cooperjev test
10:45 - 11:00 otvoritev državnega prvenstva
11.00 - 13.30 pričetek prvega dela tekmovanja
13.30 - 14:00 30 minut odmora, razplavanje
14.00 - pričetek drugega dela tekmovanja

Tekmovanje

1. del tekmovanja

2. del tekmovanja

Kategorije: do 18 let, 18–24, 25–29, 30–34, 35–39, 40–44, 45–49, 50–54, 55–59, 60–64, 65–69, 70–74, 75–79, 80–84, 85–89, 90+

Pravila tekmovanja: Tekmovanje bo potekalo po pravilniku PZS.

Plavalci nastopajo na lastno odgovornost.

Na prvenstvu lahko nastopijo plavalci iz Slovenije in tujine. Po prijavljenih časih bodo razdeljeni v skupine. Združili bomo disciplini 400 prosto in 400 mešano v prvem delu tekmovanja in 200 delfin in 200 mešano v drugem delu tekmovanja.

Prijave na 800 prosto: tekmovalci morajo ob prijavi navesti predviden čas plavanja. Tekmovalce prosimo, da svoj nastop osebno potrdijo pri Timingu do 10.30.

Prijavite se lahko samo preko spodnjega obrzaca za prijavo, do vključno 21.3. do 24.00. V petek 22.3. bomo objavili seznam prijavljenih tekmovalcev po disciplinah, odjave bodo možne do 24.00. V soboto 23.3. bomo objavili uradno štartno listo VDP. Štafete lahko prijavite na tekmovanju do 13.00 ure.

Sodelujoče klube naprošamo, da ime sodnika in delegata posredujete na info@riba-drustvo.si ali 031 742-782 (Barbara).

Priznanja in nagrade: Najboljši tekmovalci odprtega prvenstva bodo prejeli diplome, najboljši v državnem prvenstvu pa odličja (glede na FINA masters točke). Najboljšim v posameznih kategorijah bomo podelili diplome (za vsako individualno disciplino). Najboljša posameznika (veteran in veteranka) v seštevku treh rezultatov po FINA masters točkah prejmeta nagrado.

Diplome lahko prevzamete do zaključka tekmovanja. Po pošti ne bomo pošiljali ničesar.

Štartnina: 25 €. Vsak tekmovalec lahko nastopi v 8 posamečnih disciplinah in štafeti. V štartnino je vključena topla malica in spominska majica. Za plavalce na 800 m bo malica rezervirana posebej. Udeležba na Cooperjevem testu je brezplačna.

Plačilo štartnine je možno že pred tekmovanjem na TRR društva. Podatki za nakazilo:

ŠD Riba, Kamniška ulica 48, 1000 Ljubljana
        IBAN: SI56 0310 0100 0057 102, BIC: SKBASI2X, sklic: SI 99, namen: VDP, ime in priimek tekmovalca

Prijava na tekmovanje

Sprejemanje prijav je zaključeno.