Suha vadba

V okviru Ribine suhe vadbe se lahko priključite naslednjim oblikam vadbe:

Pilates

Vadba je namenjena izboljševanju stabilnosti, moči jedra. Skozi pravilne gibalne vzorce bomo izboljševali moč globokih trebušnih mišic, kot tudi stabilizacijskih mišic sklepov (ramen, kolkov, kolen) in skozi gibanje izboljšali tudi prožnost mišic (gibljivost).

Primerno za začetnike v gibanju, saj se vadba izvaja v počasnem tempu in si jo vadeči zlahka prilagodi ter za vse tiste, ki želite izboljšati kakovost svojega gibanja in ojačati stabilizacijo. Večja stabilnost pripomore k gibanju brez bolečin, te se predvsem rade pojavljajo v spodnjem delu hrbtenice, kolenih, ramah.

SWILI

Vadba združuje elemente moči, vzdržljivosti in gibljivosti na začetni ravni ter dodaja element umirjanja skozi vodeno meditacijo čuječnosti.

Primerna je za začetnike v gibanju, saj je intenzivnost vaj nizka in za tiste, ki želite v življenju nekoliko upočasniti, a to združiti z gibanjem.

Funkcionalna vadba

Vadba združuje elemente moči, vzdržljivosti in gibljivosti na nadaljevalni ravni. Intenzivnost vadbe je dokaj visoka, a si jo vadeči lahko prilagodi (in tako olajša), organizira se kot krožna ali obhodna vadba, ki kar najbolj pripomore k splošni fizični pripravljenosti.

Primerna za tiste, ki si želite intenzivnega treninga in tiste, ki si poleg plavalnega treninga želite dodati tudi suhi del vadbe.

Predznanje Ni potrebno
Cilj Izboljšanje moči, vzdržljivosti in gibljivosti
Lokacija Gimnazija Šiška
Urnik
  • Ponedeljek
    • 20:30 - 21:30, Pilates
  • Torek
    • 18:15 - 19:15, SWILI suha vadba & čuječnost
    • 19:15 - 20:15, Funkcionalna vadba
  • Četrtek
    • 18:45 - 19:45, SWILI suha vadba & čuječnost
    • 19:45 - 20:45, Funkcionalna vadba
Cena 1x tedensko: 40,00 € na mesec
2x tedensko: 55,00 € na mesec
Popust: 10 % za udeležence plavalnih programov v sezoni 2020/2021.
Popust: za družinske člane iz istega gospodinjstva: 10 % za drugega, 50 % za tretjega, vsi nadaljni brezplačno.
Udeleženci Ribinih programov so člani društva in plačajo letno članarino 25 €.
Kontakt 031 742-782 (Barbara) ali info@riba-drustvo.si