Odprto zimsko veteransko prvenstvo Slovenije v plavanju 2014

Kdaj: sobota 8. marca 2014 ob 12:00 uri

Prizorišče: kopališče Tivoli, Ljubljana, Slovenija

Izvajalec: ŠD Riba v sodelovanju s Plavalno zvezo Slovenije in Mestno občino Ljubljana.

Merjenje: elektronsko

Hvala vsem!

Ki ste se udeležili tekomvanja. Hvala ribinim članom, ki ste pomagali, da je tekmovanje uspelo. In seveda hvala našim dragim sponzorjem.

Urnik tekmovanja

10:00 - 11:00 Potrditev prijav oz. plačilo štartnine
11:00 - 11:45 Razplavanje
11:45 - 12:00 Otvoritev prvenstva
12:00 - 14:00 Cooperjev test (v malem bazenu)
12:00 1. del tekmovanja:
  1. 50 prosto
  2. 100 hrbtno
  3. 400 prosto
  4. 400 mešano
  5. 100 delfin
  6. 200 mešano
  7. 50 hrbtno
  8. 200 prsno
  9. 8 x 25 prosto (4 punce + 4 fantje)
  10. 800 prosto
  11. 1500 prosto
  12. 25 prosto
  13. 100 prsno
  14. 50 delfin
  15. 200 prosto
  16. 50 prsno
  17. 200 delfin
  18. 100 mešano
  19. 200 hrbtno
  20. 100 prosto
  21. 4 x 50 prosto (2 punci + 2 fanta)
Odmor za malico - za prehrano nastopajočih bo poskrbel organizator
2. del tekmovanja:

Pravila tekmovanja

Kategorije: 18–24 A+, 25–29 A, 30–34 B, 35–39 C, 40–44 D, 45–49 E, 50–54 F, 55–59 G, 60–64 H, 65–69 I, 70–74 J, 75–79 K, 80–84 L, 85–89 M, 90+ N in INV (združena kategorija invalidi, gibalno in senzorno ovirani ter osebe z motnjo v duževnem razvoju).

Pravila tekmovanja: nastopijo lahko plavalci iz Slovenije in tujine. Plavalci bodo razdeljeni v skupine po prijavljenih časih. Nastopi v disciplinah 400 prosto in 400 mešano bodo v primeru manjšega števila prijav združeni. Plavalci invalidi nastopajo v vseh razpisanih disciplinah v združeni kategoriji.

Štartnina:

V štartnino sta vključeni športna malica in priložnostna majica. Udeležba na Cooperjevem testu je brezplačna.

Nagrade in priznanja: Najboljši trije (v vsaki kategoriji) v vsaki posamezni disciplini prejmejo diplome. Najboljša posameznika (m in ž) v seštevku točk treh rezultatov (po FINA masters točkah) prejmeta pokal. Za najboljše posameznike (m in ž) v seštevku točk treh rezultatov (po FINA masters točkah) smo pripravili praktične nagrade.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe razporeda disciplin in urnika tekmovanja glede na število prijav.